Профил

Заборавена лозинка

Бесплатна достава

За нарачки над 1.400 денари.

BLACK FRIDAY SALE!

До 40% попуст на одредени производи

Безбедно плаќање

Со картичките на Visa и Mastercard

Контактирај не

sales@denmak.com.mk / +389 75 360 333 до 16:00ч

Услови за употреба

 1. Користење
  www.denmak.com.mk, веб-страната може да се користи без никакви трошоци за користењето, а во согласност со наведените услови и правила.
  Корисниците помлади од 18 години не смеат да ја користат веб-страната на DENMAK.
  DENMAK DOO Скопје не поседува или одржува информации за никој под 18 години возраст, и веб-страната не е дизајниранa за да привлече некој кој е под 18 годишна возраст.
  Со користењето на интернет продавницaтa на www.denmak.com.mk се обврзувате да ги почитувате следниве услови и правила.
  Забранета продажба на алкохолни пијалоци и на лица со возраст под 18 години.
  Со купувањето на овие производи се изјаснувате дека имате над 18 години.

 2. Услови
  Условите за купување на производи преку интернет продавницaтa на DENMAK се дефинирани со следниве параметри: нарачка, плаќање, подготовка, испорака, рекламација.
  Испорачателот на производите е Друштво за интернет трговија и услуги DENMAK DOO Скопје кој преку своjaтa интернет продавницa овозможува купување на дел од асортиманот на производи кои се наоѓаат во неговата понуда.
  Kупувач се смета секоe правно и физичко лице кое преку електронски пат ќе нaрача производи од сајтот за е-трговија www.denmak.com.mk.
  Сите цени се изразени во македонската национална валута (МКД/ден) со вклучен ДДВ.

 3. Нарачка
  Производите се нарачуваат по електронски пат со селектирање на одреден производ и додавање во потрошувачката кошничка. Производите се сметаат за нарачани во моментот кога купувачот ќе избере, нарача и го изврши плаќањето.
  DENMAK DOO Скопје се обврзува да ги испорача сите нарачани производи кои за време на испораката ги има во магацин. Доколку не е во можност да испорача било кој од нарачаните производи, има должност да го контактира корисникот телефонски или преку e-mail и по можност да го замени производот со друг соодветен или да ги врати уплатените средства.

 4. Цени
  Цените важат на денот на извршената нарачка и уплата.
  Цените на сите производи на веб страницата www.denmak.com.mk се изразени во денари со вклучен ДДВ.
  DENMAK DOO Скопје го задржува правото за промена на цените, во согласност со политиката на компанијата, без известување за корисниците. Корекција на цената нема да биде извршена ако нарачката е прифатена.

 5. Изјава за заштита и чување на личните податоци од неовластено користење
  DENMAK се обврзува да ги заштити податоците на своите корисници.
  Сите податоци за корисниците строго се чуваат и достапни се само на оние лица кои ги извршуваат непосредните активности вклучени со корисниците.
  Сите лица во DENMAK DOO Скопје се одговорни за почитување на начелата за заштита на приватноста.

 6. Регистрација 
  За да се регистрирате на нашата интернет страна треба да го пополните формуларот даден на www.denmak.com.mk
  Купувачот ја сноси одговорноста за точноста и потполноста на внесените податоци при регистрацијата.
  Доколку дојде до промени на поедини податоци кои ги имате внесено при регистрацијата, должни сте да го ажурирате вашиот профил како би не информирале за настанатите промени.

 7. Интелектуална сопственост
  Содржината на DENMAK интернет продавницата е заштитена и DENMAK DOO СКОПЈЕ го има еднинственото право за нејзино користење. За секое комерцијално користење на содржината од www.denmak.com.mk мора предходно да добиете одобрение и да контактирате на e-mail: sales@denmak.com.mk

 8. Достапност
  Иако DENMAK настојува да Ви ја даде најдобрата понудена услуга, не може да гарантира дека услугите на DENMAK ќе одговараат на Вашите потреби.
  DENMAK исто така не може да гарантира дека услугите ќе бидат без грешки.
  Доколку дојде до било каква грешка или недоразбирање Ве молиме да се јавите на моб. телефон +38975730024 или на sales@denmak.com.mk како истата би ја отстраниле во најбрз можен период.
  Пристапот до DENMAK понекогаш може да биде ограничен поради работа и одржување на истиот или воведување на нови содржини.
  DENMAK DOO Скопје го задржува правото на измена на овие услови и правила без претходна најава. Сите промени се применуваат на користењето на DENMAK веб страната.
  Доколку не се сложувате со наведените правила на користење или не сакате да ги прифатите, Ве молиме да не контактирате со своите забелешки.
  За тоа време Ве молиме да не ги користите уcлугите на нашата интернет продавница на веб страната www.denmak.com.mk
X