Профил

Заборавена лозинка

Бесплатна достава

За нарачки над 1.500 денари.

DENMAK Christmas SALE!

на најдобрите Денмак производи!

Безбедно плаќање

Со картичките на Visa и Mastercard

Контактирај не

sales@denmak.com.mk / +389 75 360 333 до 16:00ч

Информации за испорака

 1. Подготовка на нарачката
  Нарачаните производи ќе бидат соодветно спакувани.
  Купувачот е должен при превземањето на нарачката да ја провери од евентуалните оштетувања и веднаш да ја рекламира. Во спротивно не се превзема никаква одговорност по однос на рекламацијата за испорака на производите.

 2. Испорака
  Доставата на производите во Скопје се врши во рок од 24 часа, од моментот кога е направена потврда на примената нарачка. Нарачките ќе бидат доставени во период од 8:30-16:00 часот и тоа од понеделник до петок. За достава надвор од Скопје низ Македонија до 3 работни дена.
  Минималната нарачка што може да се направи е 1000 денари и за нарачки над тој износ доставата во Скопје е бесплатна. За нарачки до 2000 денари надвор од Скопје се плаќа доплата од 200 денари, но доколку нарачката е над 2000 денари производите ќе бидат испорачани бесплатно.

 3. Има ли доплата за испораката?
  Да, доплатата не е фиксна и зависи од износот на самата нарачка.
  Оваа Политика се однесува на испорака на производи порачани по електронски пат, при што производите ќе бидат испорачани преку сопствениот систем на достава на DENMAK DOO или преку партнер за достава на адресата која е наведена во порачката под следните услови:
  Доставата на производите се врши до вратата на купувачот или до влезот на станбениот објект.
X