Профил

Заборавена лозинка

Бесплатна достава

За нарачки над 1.400 денари.

SALE!

Секоја Недела Различни Промоции на вашите омилени алкохоли

Безбедно плаќање

Со картичките на Visa и Mastercard

Контактирај не

sales@denmak.com.mk / +389 75 360 333 до 16:00ч

Политика за враќање

 1. Враќање/ Рекламација на производи
  Во случај на враќање на производите, купувачот е должен да укаже на оправдана рекламација на тел: +38975730024 или писмено преку eмаил sales@denmak.com.mk

  Купувачот има право на рекламација во следниве случаи:
  – испорака на производи кои не се нарачани.
  – испорака на производи на кои им е истечен рокот на употреба.
  – испорака на производи кои имаат грешки или оштетувања кои настанале при транспортот.

  Купувачот има право да врати купен производ во период од 15 дена од датумот на достава, под услов производот кој се враќа да е во иста форма и содржина во која е испорачан, неотпакуван, неупотребуван и неоштетен, со сите етикети и ознаки кои ги имал при доставата.

  Средствата ќе ви бидат вратени на истата банкарска сметка која била искористена при плаќањето, или како ваучер (кредит) за следни купувања доколку купувачот се согласи со тоа.
  Во случај да не е во можност да испорача други производи, DENMAK DOO Скопје ќе му ја надомести на купувачот вредноста на производите кои не може да му се испорачаат.

  Правото за поврат на производите може да се оствари со пополнување на Барање за поврат.

  Вратените производи не смеат да бидат употребувани, со оштетени опаковки, амбалажи и декларации или бандероли….

Верификација на возраста

Со посета на denmak.com.mk потврдувам дека сум на возраст над 18 години.

Или

Секогаш уживај одговорно.
X