Профил

Заборавена лозинка

Slide Види Повеќе Види Повеќе Hibiki,Nikka, и други јапонски виски .
Ексклузивмно во ДЕНМАК
Види Повеќе Nikka Days Строго придржувајќи се до тајниот рецепт на Никос Пилавас од 1940-тите, Pilavas узо останува во нерѓосувачки челични садови 2-3 месеци по дестилацијата. Овој процес му дава на нашето узо мазен, сладок вкус што го прави особено лесно за уживање. Pilavas Ouzo Види Повеќе Антички симбол на вечноста ВИДИ ПОВЕЌЕ 1,190 Денари Види Повеќе Види повеќе единствената природна изворска вода што вреди да се проба. Филтрирана со процес капка по капка низ залеаните сончеви ридови на Тоскана од 1564 година.
Acqua Panna

Промоција на ликери

40% алкохол / 700ml Земја на потекло: Франција

Види повеќе

24% алкохол / 700ml Земја на потекло: Франција

Види повеќе

Промоција на најдоброто Јапонско Виски

40% алкохол / 700ml (Blended Whisky) Земја на потекло: Јапонија

Види повеќе

43% алкохол / 700ml (Blended Malt Whisky) Земја на потекло: Јапонија

Види повеќе

Наши партнери

X